ОСТАННІ НОВИНИ

Київський суд відхилив позов Панькевича до Президента

|

Позов Новоженця до Президента Печерський суд Києва взяв до розгляду, а позов Панькевича відхилив. Як повідомив екс-голова Бродівської РДА Олег Панькевич, незадовго після свого звільнення він подав адміністративний позов у Печерський районний суд м. Києва, однак там його направили у суд за місцем проживання.

„Я керувався законодавством, яке говорить, що позовні заяви до глави держави мають розглядати київські суди, однак в Печерському райсуді мені повідомили, що свій позов я маю подати за місцем проживання. Отож я звернувся у Бродівський районний суд, але на той час троє суддів цього суду були у відпустці, а за законом, позови до Президента має розглядати Колегія суддів, і мою позовну заяву направили у Буський районний суд. Хоча минуло вже достатньо багато часу, мені ще не повідомили, чи взято мій позов до розгляду, отож я зараз чекаю відповіді”, – зазначив Олег Панькевич.

За словами колишнього голови Бродівської райдержадміністрації, у своїй позовній заяві наразі він не вимагає відшкодування втраченої заробітної плати, пов’язаної із вимушеним прогулом, а також відшкодування моральних збитків, однак цілком можливо, що під час судового розгляду може змінити вимоги.

„Наразі мене цікавить тільки те, щоб добитися правди, а вона на моєму боці. Об’єктивних підстав, щоб відхилити мій позов нема, але оскільки в нашій країні діє повний правовий „безпредєл”, я нічому не здивуються, тому вже сьогодні готовий пройти всі судові інстанції”, – наголосив Олег Панькевич.

Нагадаємо, Ростиславу Новоженцю, який також оскаржує указ Президента з приводу свого звільнення з посади голови Яворівської РДА, в Галицькому районному суді Львова відмовили у розгляді справи, він звернувся до Печерського райсуду Києва і перше судове слухання призначили на 5 вересня, передає “Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *