ОСТАННІ НОВИНИ

У Старосамбірському районі - диво

|

У селі Бачині Старосамбірського району на вікні приватного будинку з’явився образ Матері Божої. Подивитися на неї сходяться сотні осіб, щовечора перед образом моляться священики.

Як повідомляє „Львівська хвиля”, постать Богородиці на віконному склі помітили наприкінці минулого тижня. Сусідка, яка проходила повз обійстя родини Петрин каже, що на неї сяйнуло світлом і вона інстинктивно зупинилася. Тоді й побачила у вікні образ Богородиці.

З кожним днем подивитися на диво приходить усе більше людей. Одні помічають лише обличчя, звернене до неба, інші розрізняють цілу постать.

Господиня обійстя, де сталося диво, Оксана Петрин торгує на місцевому ринку. У нову оселю разом з родиною перейшла жити близько 5-ти років тому. До цього часу нічого надзвичайного не помічала. Як реагувати на появу Богородиці не знає. Каже, вікна поставили ще коли будували хату і до цих пір образу на них не було.

„Мені і приємно, і неприємно. Стільки людей. І по ночах люди ходять—хтось бачить, хтось не бачить. Хтось з прокльонами. Хтось каже-якою соляркою намастили вікна. Поки що нічого не можу сказати. Є священики, вони мають скликати комісію і визначити, чи то заводський сказ є на тому шклі, чи дійсно щось надзвичайне” – розповіла Оксана Петрин.

Вона сподівається, що поява Богородиці в її обійсті віщує щастя для родини. Відтак на честь дива збирається збудувати перед будинком капличку. Цікаво, що за переказами сільських старожилів, каплиця вже стояла на цьому самому місці кілька десятиліть тому.

Чи є постать Богородиці на віконному склі в Бачині дивом, буде з’ясовувати церковна комісія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *