ОСТАННІ НОВИНИ

Розколу „Нашої України” не буде – В’язівський

|

Народний депутат України Володимир В’язівський розцінює заяви своїх колег депутатів із фракції БЮТ про розкол фракції “Наша Україна” і приєднання значної її частини до опозиційного міжфракційного об’єднання такими що не відповідають дійсності. Про це інформує офіційний сайт ЛОО НСНУ.

„Звичайно я не виключаю повністю того, що певні народні обранці не захочуть приєднатися до нової коаліції. Припускаю, що можуть бути певні поодинокі випадки, наголошую поодинокі випадки, коли члени нашої фракції захочуть приєднатися до майбутнього опозиційного об’єднання створеного на основі БЮТу. Щодо розмов про розкол фракції „Наша Україна”, то хочу зазначити, що цього не буде. Я не чув жодних розмов тим більше заяв від колег „нашоукраїнців” про те, що вони не погоджуються з попередніми діями фракції до такої міри, що готові її залишити. Особисто я не буду намагатися залишити лави нашої фракції та примикати до опозиційних між фракційних об’єднань”, – розповідає Володимир В’язівський.

Щодо майбутнього формату парламентської коаліції, то Володимир В’язівський зазначив, що остаточного рішення фракція не прийняла, оскільки частина депутатів погодилася з усіма пунктами Універсалу національної єдності, а частина внесла певні застороги та зауваження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *