ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий хоче поговорити з Ющенком

|

Міський голова Львова Андрій Садовий планує обговорити з Президентом України Віктором Ющенком стратегічні питання розвитку Львова. «Президент дуже позитивно ставиться до Львова і прекрасно розуміє, що Львів є те місто, де він має найбільшу підтримку. Тому з його боку очікую на адекватну підтримку у вирішенні цих проблем, які на сьогодні є в нашому місті», – зазначив у коментарі Західній інформаційній корпорації А.Садовий.

«Є домовленість про проведення робочої зустрічі. Якщо графік Президента не зазнає змін, зустріч відбудеться усередині вересня, перед самим святкуванням 750-річчя Львова, щоб напрацювати найактуальніші, найважливіші проблеми міста, щоб вони були у полі зору Президента України” – розповів А.Садовий.

Міський голова Львова також повідомив, що на зустрічі з Президентом хоче поставити дуже багато питань, які без підтримки держави важко розв’язувати. „До прикладу, львівське летовище, якому треба дати новий імпульс для життя. Вчора на летовищі було 20 міжнародних рейсів, а його інфраструктура цього не витримує, потрібна модернізація. Треба будувати новий термінал. Також планую обговорити транспортні сполучення Львів-Київ, Львів-Умань, Львів-кордон. Це мають бути якісно інші дороги. Крім того, будівництво вузькоколійки до Європи зі Львова. Межі міста необхідно збільшувати, бо місто задихається у тих межах, які є на сьогоднішній день. Є ще багато інших питань, які потребують щоденної роботи на рівні Львів-Київ», – розповів міський голова Львова.

Щодо підготовки міста до святкування, то наразі А.Садовому важко сказати, як її оцінює Президент. Однак, мер зазначив, що члени урядової делегації, яка прилітала разом з Ющенком у Львів, відзначили позитив у місті. «Позитив у плані відсутності сміття і бруду. Якщо порівнювати з тим, що було раніше, місто стало набагато чистіше. Хоча я, звичайно, не є задоволений і вважаю, що нам ще треба багато робити», – додав А.Садовий.

Учора, 27 серпня, у Львові перебував Президент України Віктор Ющенко. Він прилетів до міста на один день, аби взяти участь у святкуванні 150-річниці з дня народження Івана Франка. Окрім Львова, В.Ющенко відвідав Нагуєвичі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *