ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині святкуватимуть Дні поля

|

30 серпня у селі Зіболки Жовківського району пройдуть Дні поля «Сучасні технології виробництва та маркетингу овочевої продукції». Організатор заходу – Проект Аграрного Маркетингу. Про це повідомила координатор представництва Проекту Аграрного Маркетингу (ПАМ) у Львівській області Тетяна Лесів.

За словами Т.Лесів, у Дні поля візьмуть участь представники провідних компаній – постачальників матеріально-технічних ресурсів, представники переробних підприємств, гуртової та роздрібної торгівлі, а також керівники фермерських господарств – виробники плодоовочевої продукції.

На Дні поля буде продемонстровано понад 200 сортів і гібридів овочевих культур та картоплі. Учасників заходу буде ознайомлено зі сучасними технологіями вирощування овочів, можливостями мінімізації виробничих витрат для досягнення оптимальних показників якості та прибутковості, а також ефективними засобами реалізації овочевої продукції. На Дні поля спеціалісти ПАМ, а також представники провідних компаній – постачальників матеріально-технічних ресурсів, представники переробних підприємств і гуртової та роздрібної торгівлі поділяться досвідом роботи на плодоовочевому ринку та вимогами до продукції, яку вони закуповують.

Як повідомляє ЗІК, уперше на Дні поля, які проводить ПАМ на Львівщині, будуть продемонстровані зразки техніки для вирощування овочів.

Усі учасники отримають збірку матеріалів та презентацій. Крім того, учасники семінару зможуть отримувати безкоштовні консультації наших фахівців з будь-яких питань організації виробництва та збуту плодоовочевої продукції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *