ОСТАННІ НОВИНИ

Завершились реколекції для священиків Стрийської єпархії

|

Традиційно, щороку 198 священників Стрийської єпархії пройшли реколекції. Цьогорічні реколекції для священиків єпархії проходили в п’ять турів. Про це повідомила прес-служба Стрийської єпархії.

Проходила ре колекція у Львівській духовній семінарії УГКЦ та реколекційному домі Унівської лаври отців студитів.

За словами Владики Юліяна (Ґбура), Єпарха Стрийського, „реколекції є нагодою для кожного священика відгукнутися на потребу серця, щоб відновити свій дух. Вони додають нового запалу продовжувати душпастирську місію проповідування та поширення Доброї Новини про спасіння кожної людини”.

Перший тур реколекцій розпочався 28 травня 2006 року і тривав до 31 травня 2006 року. Реколекційні науки відбувалися від неділі до середи в такі дні: 18 – 21 червня 2006 року (ІІ тур), 06 – 09 серпня 2006 року (ІІІ тур), 13 – 16 серпня 2006 року (IV тур).

Чотири тури реколекційних наук проходили в реколекційному домі Святоуспенської Унівської Лаври Студійського Уставу. Учасниками кожного туру були близько сорока священиків.

Третій тур реколекцій проходив з 6 до 9 серпня у Львівській духовній семінарії УГКЦ. Учасниками цього туру були 46 священиків. Останній, п’ятий тур реколекцій тривав з 20 до 23 серпня в Уневі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *