ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські опозиціонери ігнорують Януковича

|

Представники львівських осередків опозиційних партій ігноруватимуть ймовірний приїзд до Львова 25 серпня прем’єр-міністра Віктора Януковича.

Як зазначив лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок, його партія ніяк не реагуватиме на це. “ Ми ще не визначилися, але, думаю, що наша політична сила ніяк не реагуватиме на ймовірний візит у Львів Прем`єр-міністра України Віктора Януковича. Думаю, що ми не будемо проводити жодних вуличних акцій. Адже для себе ми визначилися, що проведення Дня шахтаря у Львові – це чисте блюзнірство», – наголосив він.

Чільник обласної “Батьківщини” Іван Денькович такої ж думки – БЮТ не проводитиме жодних вуличних акцій. «Зараз усі у відпустках, і ніхто нічого не готує. Януковича і без БЮТ мешканці Львівщини «добре» і «тепло» зустрінуть. Рядові члени нашої партії з власної ініціативи прийдуть і висловлять свою думку. Так само, як вони би висловили її й Президенту Ющенку» – цитує слова Деньковича ЗІК.

Сьогодні під час прес-конференції голова ЛОДА Петро Олійник повідомив, що В.Янукович ймовірно може приїхати до Львова на святкування Дня шахтаря 25 серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *