ОСТАННІ НОВИНИ

Заяви “Пори” про день шахтаря не існує – це думка окремих політиків – Олійник

|

Голова Львівської ОДА Петро Олійник заявляє, що заяви “Пори” як політичної партії з приводу святкування на загальнодержавному рівні дня шахтаря у Львові не існує. “Це окрема думка окремих політиків” – зазначив він сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

За його словами, цей захід було заплановано вже давно, ще за міністра вуглепрому Тополова і голова ЛОДА вдячний новому керівництву міністерства, що воно не змінило планів.

Олійник також відкинув звинувачення авторів заяви про те, що він заграє з “донецькими”. “У мене загравань немає, я людина президента і працюватиму з тими урядами, які працюють на Україну” – зазначив він. Олійник також додав, що “уряд України – це уряд всієї держави” і що він відстоюватиме свою позицію у центрі. Голова ЛОДА повідомив, що 25 серпня до Львова прибудуть делегації з усіх вугільних областей України. Також буде міністр вугільної промисловості Тулуб, очікується приїзд “енергетичного” віце-прем’єра Клюєва. Можливо, що завітає до Львова і Віктор Янукович. Гостям проведуть академію в оперному театрі із святковим концертом, де не буде жодної російської пісні і заїжджих виконавців. Також заплановано нараду представників вуглепрому і велику культурну програму.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *