ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати міськради знову піднімуть прапор над Ратушею

|

23 серпня, об 11.00 год. розпочнеться урочиста сесія Львівської міської ради, на яку повернуться після своїх перших літніх вакацій міські обранці нової каденції. Про це Західній інформаційній корпорації повідомила прес-секретар міського голови Львова Наталя Міхнова.

Урочиста сесія розпочнеться підняттям державного стягу над Ратушею. Після цього депутатський корпус візьме участь у відкритті трамвайного маршруту через площу Ринок.

За словами Н.Міхнової, міська влада готується і до відзначення Дня прапора, яке святкуватимемо 23 серпня. «Є домовленості з молодіжними громадськими організаціями. Вони зголосилися допомогти міській владі й у День прапора у центральній частині міста роздаватимуть дітям та молоді маленькі жовто-сині прапорці, які закупила для цього міська влада», – зазначила Н.Міхнова.

Також до середи управління транспорту і зв’язку має представити варіанти заїзду на вже відремонтовану площу Ринок. І у середу вже стане відомо термін відкриття корпусу відділення патології новонароджених у дитячій лікарні на вул. П. Орлика. Раніше міський голова Львова Андрій Садовий обіцяв, що корпус обов’язково буде введено в експлуатацію до початку урочистостей з нагоди святкування 750-річчя Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *