Садовий почав вертати борги спонсорам виборчої кампанії?

|

20 млн грн вільних коштів бюджету розвитку міста будуть розміщені у трьох банках: у БМ-Банку, Комерційному банку «Українська фінансова група» та у ВАТ «Мегабанк«. згідно розпорядження міського голови Львова Андрія Садового «Про розміщення бюджетних коштів на депозитних рахунках».

«Розмістити тимчасово вільні кошти бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 20,0 млн.грн. у таких банківських установах: ТОВ БМ Банк – 7,5 млн.грн.; Комерційний банк «Українська фінансова група« – 7,5 млн.грн.; ЛФ ВАТ «Мегабанк« – 5,0 млн.грн», – зазначено у розпорядженні міського голови Львова.

Управлінню фінансів доручено до 1 вересня відкрити депозитні рахунки у зазначених банках та укласти депозитні договори терміном на три місяці та п ерерахувати тимчасово вільні кошти бюджету розвитку міського бюджету Львова на вклади відповідно до умов і термінів, передбачених у депозитних договорах

Цікаво, що керівник розташованого у Києві БМ-Банку Віталій Ломакович нещодавно став членом Львівського міськвиконкому. Ломакович, який окрім керівництва в БМ-банку є одним із співвласників групи компаній „Оптіма”, як стверджують поінформовані джерела, був одним із спонсорів виборчої кампанії Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *