ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі «Левеня» обговорять новітні методики обстеження дітей з вадами зору

|

Всеукраїнський науково-практичний семінар “Вдосконалення діагностично-консультативної діяльності психолого-медикопедагогічної комісії (ПМПК) в умовах сучасного освітнього простору” відкрився сьогодні, 21 серпня, у навчально – реабілітаційному центрі для дітей з вадами зору “Левеня”, що на вулиці Володимира Великого, 87 а. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На семінарі, який проходитиме протягом 21-23 серпня, обговорюватимуть необхідність детального обстеження дітей з вадами зору, зокрема консультанти-дефектологи детальніше ознайомляться з новими методиками роботи щодо обстеження хворих школярів.

В обговоренні нових методик роботи з хворими братимуть участь завідувач центральної ПМПК, головний спеціаліст відділу дошкільної початкової та спеціальної освіти Міністерства наукиі освіти України Галина Лабайчук, директор Львівського обласного Інституту педагогічної освіти Роман Шиян, заступник голови Франківської районної адміністрації Михайло Космина та консультанти дефектологи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *