ОСТАННІ НОВИНИ

Хилюк каже, що у Києві до нього претензій немає

|

Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк стверджує, що керівництво ДПА не має претензій до роботи львівських податківців. Він повідомив, що брав участь у розширеному засіданні Колегії ДПА України 18 серпня цього року. За його словами під час колегії новим керівництвом ДПА України не було висловлено зауважень щодо роботи Львівської податкової адміністрації.

„Львівщина з початку року є серед шести найкращих областей, які з місяця в місяць виконують бюджетний розпис міністерства фінансів про надходження податків до загального фонду державного бюджету. Окрім цього, після завершення засідання Колегії в мене була зустріч з керівництвом ДПА України на котрій було висловлено позицію в підтримці роботи ДПА у Львівській області”, – додає Віталій Хилюк.

„Що стосується повідомлень у львівських ЗМІ стосовно його можливого звільнення, то Віталій Хилюк зазначив, що спокійно реагує на появу таких інформацій.

„„Жодних підстав для підтвердження таких повідомлень про моє звільнення не має. Тому я досить спокійно реагую на інформації у ЗМІ у котрих мені пророкують моє звільнення з посади керівника ДПА у Львівській області”, – наголосив Віталій Хилюк.

„Варто нагадати, що 18 серпня 2006 року відбулося розширене засідання Колегії ДПА України на котрому голови ДПА ряду областей України написали заяви про звільнення після того, як у їх сторону прозвучали різкі зауваження щодо їх роботи, передає “Гал-інфо”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *