ОСТАННІ НОВИНИ

Сеник готовий вийти з НСНУ, якщо з її лав не будуть виключені „зрадники”

|

Деякі члени партії Народний Союз „Наша Україна” готові вийти з ї лав, якщо з неї не будуть виключені депутати, що проголосували за створення у Верховній Раді коаліції з Партією регіонів. Про це повідомив голова Львівської обласної ради, член НСНУ Мирослав Сеник.

Мирослав Сеник запевнив, що готовий сам віддати партійний квиток, якщо на рівні Києва, так звані „зрадники” не будуть виключені з партії. Він також сказав, що „немало” членів партії можуть зробити такий самий крок, однак не назвав точного їх числа. За його словами, регіональні представництва НСНУ будут добиватись рішення цієї проблеми на всеукраїнському з ’ їзді. Однак він переконаний, що вихід з партії ніяким чином не вплине на розклад політичних сил в обласній раді.

Дещо іншої думки з цього приводу Микола Горинь – депутат облради від НРУ. Він припускає, що зміни в групах об ’єднань Львівської облради цілком можливі, однак політична ситуація в Києві не буде основною причиною. Передає сайт „Обком” із посиланням на „Німецьку хвилю”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *