ОСТАННІ НОВИНИ

„Львівське” презентувало нове пиво до 750-річчя Львова

|

ВАТ „Львівська пивоварня” до святкування 750-річчя Львова розпочала випуск нового оригінального пива „Львівське Легенда”. Спробувати смак нового пива мали нагоду і львівські журналісти, яких з центру міста до „джерела” пивоваріння відвезли підводою.

„Львівське Легенда” – оригінальний напівтемний бурштиновий напій зварений з чотрьох сортів відбірного солоду, ароматного хмелю та води. Унікальна комбінація різних сортів солоду: ячмінний світлий, темний, карамельний та смажений створює неповторну смакову та ароматичну гаму напою. Як зазначила головний експерт лабораторії ВАТ „Львівська пивоварня” Оксана Дідик, особливістю „легенди” є її піна, яка не є звично білого кольору, а злегка кремова та густа.

За словами головного пивовара „Львівського” Юрія Вагана, насолоджуватись новим пивом можна буде лише до кінця цього року, оскільки „Львівське Легенда” є подарунком до ювілею міста Лева, а отже лише в ювілейний рік обмежене видання цього пива стоятиме на полицях крамниць. Однак якщо пиво користуватиметься популярністю серед пивоманів, то його випуск продовжать. Перша варка „Легенди” за старовинним рецептом була ще 1 липня і вже протягом місяця встигли розлити 25 тисяч пляшок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *