ОСТАННІ НОВИНИ

Завод комунального транспорту виготовить 300 автобусів для школярів

|

Завод комунального транспорту отримав замовлення на виготовлення мікроавтобусів «ЛАЗ АХ045» в кількості 200 штук і АХ064 – 102 штуки. Про це ЗІК повідомила керівник прес-центру ЗАТ «Завод комунального транспорту» Олена Муляк.

Мікроавтобус «ЛАЗ АХ045» визнано переможцем у тендері «Шкільний автобус» серед дев’яти пропозицій інших виробників, запропонованих Міністерству освіти ти науки України.

«Нові розробки були створені фахівцями заводу на вимогу часу, адже в Україні ніхто серійно не виробляє транспорт для перевезення дітей. При розробці моделей ми врахували всі вимоги міжнародних стандартів. Цими мікроавтобусами держава зможе забезпечити одну з незахищених верств населення – дітей», – зазначив голова спостережної ради Ігор Чуркін.

Мікроавтобуси відповідають всім вимогам безпеки і комфорту пасажирів. Салон містить 15 (23 в моделі АХ064) сидячих місць. Особливостями цих автобусів є ергономічні сидіння з пасами безпеки, які розраховані спеціально для дітей, кнопки виклику до водія, місця для шкільних сумок. Яскраве забарвлення, розпізнавальні знаки на передньому та задньому вікнах, проблискові маячки на даху забезпечують максимальну безпеку при перевезенні школярів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *