ОСТАННІ НОВИНИ

У прокуратурі обговорили боротьбу з організованою злочинністю

|

17 серпня 2006 року під головуванням прокурора області Анатолія Пришка проведено координаційну нараду з питань стану діяльності правоохоронних органів щодо протидії злочинності, зокрема її організованим формам, розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, виявлення та розслідування злочинів про контрабанду, розкриття злочинів в сфері економічних відносин, передає прес-служба прокуратури Львівської області.

В нараді взяли участь керівники органів міліції, служби безпеки, податкової міліції, митних та прикордонних служб. Як було відзначено на нараді, правоохоронними органами області вжито низку заходів, направлених на протидію злочинності, захисту прав і свобод громадян, що певною мірою сприяло покращенню криміногенної ситуації.

Однак, залишається коло питань, над вирішенням яких необхідно об ’ єднати зусилля правоохоронних органів, в першу чергу у розробці і здійсненні узгоджених заходів, спрямованих на покращення розкриття злочинів, особливо умисних вбивств, крадіжок приватного майна, незаконного заволодіння автотранспортними засобами та обігу наркотичних речовин, ефективній протидії економічній злочинності та контрабанді .

На координаційній нараді ще раз було наголошено, що виконання запланованих заходів повинно здійснюватись у суворій відповідності до вимог чинного законодавства та неухильним дотриманням конституційних прав і свобод громадян. За результатами наради прийнято відповідну постанову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *