ОСТАННІ НОВИНИ

Ситуацію навколо гуртожитку на Виговського вивчатиме комісія

|

Відтепер врегулюванням конфліктної ситуації між забудовником та мешканцями будинку № 72, що на вулиці І. Виговського займеться створена за розпорядженням міського голови спеціальна комісія. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У десятиденний термін комісія повинна розглянути конфліктну ситуацію та подати висновки і пропозиції міському голові. Очолив комісію Ігор Базарник. Її членами стали заступник міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрій Павлів, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Петро Гребенюк, начальник інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Роман Стецьків, а також головний державний санітарний лікар Львова Раїса Потицька.

Водночас розпорядженням доручено начальникові юридичного управління Гелені Пайонкевич оформити позовні документи для звернення до суду з приводу спірного будівництва.

Нагадаємо, що 4 серпня цього року мешканці цього будинку перекривали вулицю, протестуючи проти незаконного будівництва. Про це під час засідання міськвиконкому було повідомлено міського голову Андрія Садового. Відтак до мешканців оперативно виїхав заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, після чого дорогу було розблоковано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *