ОСТАННІ НОВИНИ

Суд відхилив позов підприємця гральної сфери бізнесу до міської ради

|

Господарський суд Львівської області під час сьогоднішнього засідання за позовом Львівської філії ПП “Лоттос” (Київ) до Львівської міської ради, виконавчого комітету, Шевченківської, Залізничної та Сихівської районних адміністрацій Львова вирішив відхилити позов позивача. Про це повідомила прес-служба міської ради.

У своєму позові підприємці просили у суду визнати незаконними дії посадових осіб місцевого самоврядування і скасувати ухвалу Львівської міської ради № 31 від 22.06.2006 року “Про впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у м.Львові” та інші документи виконавчого комітету, районних адміністрацій, відповідно до яких було демонтовано гральні автомати, які належали цій фірмі.

Як зазначила начальник юридичного управління Львівської міської ради Гелена Пайонкевич, ухвала Львівської міської ради від 22.06.2006 № 31 передбачає впорядкування розміщення закладів грального бізнесу у нашому місті відповідно до вимог чинного законодавства України, а не припинення підприємницької діяльності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *