ОСТАННІ НОВИНИ

Деякі депутати підуть з НУ через меркантильність - Мандюк

|

Голова міжфракційного об’єднання „Наша Україна” у Львівській обласній раді Олег Мандюк вважає, що цій політичній силі у облраді не вдасться уникнути виходу із її лав окремих партійців, оскільки дехто з них ставить свої меркантильні інтереси вище політичних.

„Меркантильні інтереси окремих депутатів „Нашої України” в облраді можуть спричинити до виходу їх з міжфракційного об’єднання”, – заявив Олег Мандюк.

У той час голова фракції УНП Олекса Гудима вважає, що значна частина міжфракційного об’єднання „Наша Україна” здасть свої партійні квитки після підписання НУ з Партією регіонів договірних документів у Верховній Раді.

Натомість голова фракції БЮТ у облраді Ігор Держко переконаний, що депутати тої ж таки Української народної партії перейдуть у БЮТ, а „Наша Україна” залишиться у меншості в облраді.

Варто відзначити, що міський голова Яворова Віталій Домашовець вийшов із Народного союзу „Наша Україна” через те, що не схвалює окремі кадрові призначення, до яких вдалися „нашоукраїнці”. Про можливий вихід із НСНУ заявляв і голова облради Мирослав Сеник, коли зазначав, що не буде у партії, яка підтримує лідера Партії Регіонів Віктора Януковича. Повідомляє сайт „Обсерватор” із посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *