ОСТАННІ НОВИНИ

Судову справу за позовом Панькевича до Ющенка перенесли до Буського райсуду

|

Сьогодні о 10 годині в приміщенні Бродівського районного суду відбулось попереднє судове засідання у справі за позовною заявою колишнього голови Бродівської РДА Олега Панькевича до Президента України про визнання незаконним його звільнення цієї посади. Як повідомив „Львівському порталу” сам позивач, суддя винесла ухвалу, в результаті якої справу передано до Буського районного суду, оскільки у Бродах немає повного складу суддів.

„Зараз у Бродіську двоє суддів у відпустці, а відповідно до 1 ч. 24 ст. Кодексу про адміністративне судочинство справи щодо рішень Президента України має розглядати колегія у складі трьох суддів”, – повідомив О. Панькевич.

„Я погоджуюся із рішення передати до Буського суду, бо мені немає значення в якому суді розглядатиметься справа. Цікавим є інше: Ростислав Новоженець оскаржує своє звільнення у Печерському суді. Я також подав позов до Печерського суду, однак прийшла ухвала, щоби звертатися за місцем проживання. Будемо сподіватися на законний розгляд моєї справи”, – сказав пан Панькевич.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *