ОСТАННІ НОВИНИ

Сихів матиме свою газету

|

Найближчим вікендом в домівки сихівчан надійде новий безкоштовний медійний проект „Шувар: сихівський інфо-бюлетень”. Акцент видання робитиметься на житті району, його політичних, економічних, культурних новинах.

Проте, у газеті, яка поки що налічує 8 сторінок (4 з яких – кольорові), читачі зможуть знайти і аналітичні матеріали з політичних питань державного рівня, цікаву інформацію про зірок, гороскоп, афішу тощо.

За словами головного редактора видання Христини Поліщук, газета розрахована на найширшу аудиторію читачів, де кожен член сім’ї зможе знайти цікавинку для себе. На жаль, життя Сихова залишається дещо поза увагою медіа, тому цей проект покликаний інформувати сихівчан про їхній район, який налічує 149000 населення.

В газеті вітається зворотний зв’язок. Редакція буде вдячна за листи сихівчан, де вони поділяться своїми турботами, що, можливо, не зовсім активно вирішуються носіями влади. Журналісти газети зобов’язуються оперативно звертатись до компетентних і відповідальних осіб за роз’ясненнями, повідомляє Купол.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *