ОСТАННІ НОВИНИ

Отримати американську візу відтепер буде простіше

|

Зміни, запроваджені Посольством США в Україні з метою спрощення процесу отримання американської візи, представив сьогодні у Львові віце-консул США у Києві Тодд Андерсон.

Консульський відділ запровадив процедури спрощеного поновлення віз та пришвидшеного звернення по візи для окремих категорій подорожуючих. На думку американського дипломата, ці процедури допоможуть студентам, подорожуючим у справах та звичайним туристам.

Віце-консул зауважив, що наша країна займає одне з перших місць по використанні Грін-карток для в ’їзду в США. На даний час їх видають у Варшаві в американському посольстві.

Кількість бажаючих отримати нееміграційну візу складає 55 тисяч громадян України. Загалом від липня 2005 року до аналогічного часу 67% громадян отримали візи. Решті було відмовлено у такому праві.

Право на отримання спрощеної візи має той, хто вже отримував візу і зараз бажає отримати аналогічну попередній візі, окрім того він не має бути емігрантом з третьої країни. За візою можна звертатися в консульство у Києві по вівторках і четвергах. У консульство можна звертатися як безпосередньо, так й за допомогою Інтернету.

Окрім того Тод Андерсен застеріг бажаючих отримати візу від користування послугами фірм, які начебто займаються оформленням візи, оскільки в такому випадку дані документи є підробленими.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *