ОСТАННІ НОВИНИ

Горинь порадив Ключковському виступити перед депутатами облради

|

«Я б порадив Юрію Ключковському приїхати на засідання позачергової сесії Львівської обласної ради, поговорити з депутатами, виступити з трибуни і постаратися переконати обласних обранців в тому, що вони повинні думати так, як він. А говорити з відстані 550 кілометрів… Це виглядає непродумано», – заявив перший заступник голови Львівської обласної ради від «Нашої України» Микола Горинь.

«У нас не «вузьке галицьке бачення». Ми реагуємо на психологію населення Західного регіону, яке у 2004 році дало 95% голосів за Віктора Ющенка. Населення, якому багато керівників (серед них той же Юрій Ключковський) говорили лише про «помаранчеву» коаліцію. Львівська обласна рада нічого не порушила, не вийшла за жодні рамки, наші рішення не суперечать законодавству, Конституції. Це – консолідована думка депутатів облради, що є віддзеркаленням думки населення Львівщини», – наголосив М.Горинь у коментарі ЗІКу.

Нагадаємо, що постійний представник Президента у Верховній Раді України Юрій Ключковський в інтерв’ю «Гал-інфо» заявив, що «Львів мав би дотримуватися загальнонаціональної точки зору, а не виходити із свого вузького галицького бачення».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *