ОСТАННІ НОВИНИ

Ключковському не подобається, як поводить себе Львів

|

„Якщо Львів претендує на звання культурної столиці України, то мав би дотримуватися загальнонаціональної точки зору, а не виходити із свого вузького галицького бачення”, – переконаний постійний представник Президента у Верховній Раді, член блоку „Наша Україна” Юрій Ключковський.

„Ми заперечуємо деякі рішення облрад східних областей: Луганської, Харківської, але ніхто не говорить про те, що і Львівська обласна рада останнім часом занадто багато на себе бере.

Львів претендує на звання культурної столиці і у сьогоднішній складній для України політичній ситуації, як ніколи мав би продемонструвати свою виваженість і толерантність”, – переконаний Юрій Ключковський.

За словами нардепа, він не хоче втручатися в політичні процеси на Львівщині, зокрема в середовищі обласної „Нашої України”, тому відмовився коментувати заяви деяких місцевих партійців з приводу того, що вони ініціюватимуть скликання позачергового з’їзду „Нашої України”, щоб ініціювати виключення з лав партії народних депутатів, які погодилися вступити в коаліцію з Партією регіонів.

„Ініціювати скликання позачергового з’їзду нема потреби, адже на осінь вже призначено з’їзд „Нашої України”. Думаю, буде дуже серйозна розмова і ми побачимо, хто займається політикою, а хто політиканством. Якщо вдасться дійти до спільного знаменника, то партія збережеться, а ні, то, очевидно, тим, хто має особливу позицію, нема що робити в партії”, – говорить Юрій Ключковський у коментарі Гал-інфо. Передає сайт „Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *