Роботу з регуляторними актами РДА та міськвиконкомів перевірятимуть

|

„Від сьогодні представництво Держпідприємництва України у Львівській області перевірятиме, як РДА та міськвиконкоми працюють із регуляторними актами”, – повідомив голова представництва Держпіприємництва України у Львівській області Ярослав Кашуба.

Наразі, за його словами, вже складено графік перевірок семи райдержадміністрацій та двох міст обласного значення. Скажімо, сьогодні Представництво перевірятиме Бродівську РДА, 9 серпня – Дрогобицьку, 10-го – Жидачівську, 11-го – Жовківську, 14-го – Радехівську, 15-го – Кам’янко-Бузьку, 16-го – Турківську, 17 серпня – Трускавець, а 18-го – Борислав.

„Буде проведено перевірку усіх РДА та МВК на предмет виконання ЗУ „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та ЗУ „Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності”.

Ми аналізуватимемо, як райдержадміністрації та міськвиконкоми працюють з питань реєстрації, чи мають вони план регуляторних актів, чи реєструють регуляторні акти відповідно до законодавства, чи відстежують дію вже прийнятих актів. Що стосується дозвільної системи, то ми перевірятимемо роботу єдиних дозвільних центрів області, їхню оснащеність, роботу адміністратора – особи, яка керує дозвільним центром, – пояснив Ярослав Кашуба. – Ця робота була ініційована Президентом, ще у 2005 році він доручив провести ретельний аналіз регуляторних актів”.

Як зазначив Ярослав Кашуба, за 7 місяців 2006 року у представництво Держпідприємництва було подано лише п’ять проектів регуляторних актів, чотири з яких було погоджено. В той час, як від 1 серпня, коли, власне, Представництво очолив Кашуба, надійшло вже три проекти регуляторних актів. Повідомляє сайт „Обсерватор” із посиланням на Гал-інфо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *