ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни завтра матимуть нагоду відвідати табір "Під каменем"

|

Завтра охочі львів ’ яни та гості міста матимуть нагоду відвідати міжнародного волонтерського табору “Під каменем” , що на Бродівщині. Про це повідомила прес-служба Інституту громадського лідерства. Кінцевою зупинкою прес-туру буде монастир Походження Дерева Хреста Господнього УГКЦ, який знаходиться в с елищі Підкамінь .

Виїзд заплановано о 9 . 45 з в улиці Свенціцького, 1, біля пам`ятника Іванові Трушу.

У прес-турі візьмуть участь начальник управління у справах сім`ї та молоді Львівської державної адміністрації Андрій Корнат, керівник табору Орест Борис та директор Львівського міського молодіжного центру праці Леся Довганик.

Міжнародний волонтерський табір “Під Каменем” організований Інститутом Громадського Лідерства та Обласним молодіжним центром праці, з благословення Архієпископа Львівського УГКЦ Владики Ігоря Возьняка та під патронатом начальника управління у справах сім`ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації Андрія Корната.

Метою проведення міжнародного реставраційного табору є залучення активної молоді з України та близького зарубіжжя для проведення реставраційно-відновлювальних робіт у монастирі та налагодженню міжорганізаційних контактів. Для участі у таборі відібрано 25 волонтерів з молодіжних громадських організацій Львова , Києва, Донецька. Запоріжжя. Рівного, а також Білорусії та Польщі.

На даний час монастир Походження Дерева Хреста Господнього УГКЦ потребує ремонт у .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *