ОСТАННІ НОВИНИ

Податківці виявили 10 тисяч пляшок фальсифікованої горілки

|

Працівники податкової міліції ДПА у Львівській області виявили на вул. Городоцькій у Львові автомобіль «МАЗ», у кузові якого було 10 тисяч пляшок горілки «Пшенична» з марками акцизного збору невстановленого зразка, – повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ДПА у Львівській області.

Орієнтовна вартість виявленого товару становить 63 тис. грн. Зважаючи на відсутність відповідних дозвільних документів та можливу небезпеку для життя та здоров’я громадян, податківці затримали вантаж для подальшої перевірки та з’ясування джерел походження продукції та законності перебування її в товарному обігу.

Загалом за 7 місяців цього року під час проведення операції «Контрабанді стоп» співробітники податкової міліції ДПА у Львівській області здійснили 472 перевірки суб’єктів підприємницької діяльності та виявили 93 факти порушень чинного законодавства, порушили 52 кримінальні справи. З незаконного обігу вилучено товарів на близько 8 млн грн, з них алкогольних напоїв на понад 260 тис. грн. Повідомляє ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *