ОСТАННІ НОВИНИ

Грибовицькі депутати дали львів’янам ще тиждень

|

Депутати Грибовицької селищної ради ще на тиждень – до 12 серпня – дозволили вивозити сміття зі Львова на звалище у Грибовичах. За цей час Львівська міська рада має виконати низку вимог-ультиматумів, що їх грибовицькі депутати висунули від імені громади селища. Про це повідомив депутат Грибовицької селищної ради Марко Шпікула.

За словами М.Шпікули, Львівська міська рада за вказаний період має оголосити тендер на нову земельну ділянку, де буде розташоване сміттєзвалище, та знайти інвестора для втілення проекту нового звалища.

«Окрім цього, місто зобов’язане продовжити засипання землею полігону із сміттям, здійснити зйомку сміттєзвалища (аби визначити його точну площу) та провести чітке розмежування між селами, які розташовані довкола Грибович», – наголосив він.

Як повідомляє Західна інформаційна корпорація, 5 серпня мешканці села Грибовичі вкотре перекривали дорогу зі Львова на сміттєзвалище. Війт Грибовичів Ігор Питель заявив, що відтепер громада сама контролюватиме вивіз сміття, бо з 5 серпня рішенням виконкому Грибовицької сільради призупинено діяльність ЛКП «Збиранка» у зв’язку з завершенням терміну експлуатації сміттєзвалища.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *