ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські „нашоукраїнці” шукають винних

|

ЛОО НСНУ уже підготувала делегатів на позачерговий звітно-виборний з’їзд НСНУ. Але полювання на відьом на ньому не буде: львів’яни тільки хочуть з’ясувати, хто винен. Про це сьогодні заявив заступник виконкому ЛОО НСНУ, депутат Львівської обласної ради від „Нашої України” Олесь Старовойт.

„Ми вважаємо оптимальним терміном проведення з’їзду є початок вересня. Уже в декількох областях (а, можливо, й в усій Україні) проведені позачергові обласні конференції, які вже висунули делегатів на позачерговий звітно-виборний з’їзд НСНУ.

У заяві ЛОО НСНУ ми хотіли спочатку конкретизувати людей, які порушили статут та програму партії, вказати на них персонально. Але ми зрозуміли, що можемо не знати все коло людей і їх мотивацію. Тому ми вирішили не конкретизувати, а вже на з’їзді точно поіменно розібратися і виставити свої претензії”, – наголосив Олесь Старовойт.

Він відмовився вказати прізвища винних з керівництва НСНУ, які уже відомі Львівській обласній організації.

„Ми можемо умовно говорити про всю президію партії, яка не відстояла рішення ради партії. Але хочемо розібратися, оскільки нам достеменно невідомо, яку думку відстоював той же Порошенко, Безсмертний чи, скажімо, Катеринчук.

Я б не ставив категорично питання виключення цих людей з партії чи зняття з посад. Хоча ротація в керівних органах партії необхідна. Спочатку потрібно розібратися, а не вчиняти полювання на відьом чи пускати кров. Повинна відбутися серйозна аргументована дискусія, розбір ситуації і наостанку – адекватне рішення. Адже ми можемо зараз перекинути відповідальність на тих людей, які насправді не були винні, або не звернути увагу на тих, хто лобіював неправильні рішення”, – підкреслив у коментарі ЗІКу Олесь Старовойт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *