ОСТАННІ НОВИНИ

Грибовецьке сміттєзвалище зацікавило австрійського мільйонера

|

Австрійський мільйонер-благодійник Крістіан Чернер завтра має приїхати на сміттєзвалище у Грибовичах, аби оглянути його і, можливо, втілити на сміттєзвалищі власний проект: зробити рекультивацію, побудувати газову установку, поставити сортувальну лінію та станцію інфільтратів і, зрештою видобувати газ.

Принаймні, у цьому грибовицьких депутатів під час вчорашньої сесії селищної ради запевнив перший заступник міського голови Львова Микола Одуха. Про це у коментарі Західній інформаційній корпорації розповів депутат Грибовицької селищної ради Марко Шпікула.

За словами М, Шпікули, під час вчорашнього засідання сесії селищної ради Микола Одуха «показував гарні картинки колишнього сміттєзвалища в Австрії і запевняв, що так буде і у Грибовичах».

«Правда, жодних економічних даних вчора нам представлено не було. Єдине, про що йшла мова – у разі реалізації проекту австрійського благодійника газ, котрий добуватимуть у Грибовичах, для місцевої школи та селищної ради подаватимуть безкоштовно, а для населення – із 20% знижкою», – наголосив М. Шпікула.

«На мою думку ( і зі мною погодилося більшість колег-депутатів), проект, про який розповів пан Одуха не є чимось особливим. Таких проектів і на Україні багато. Не розумію, чому слід запрошувати іноземців», – резюмував М. Шпікула.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *