ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродівському районі буде пансіонат для людей похилого віку

|

У Бродівському районі будують пансіонат для людей похилого віку. Як повідомив директор Центру соціальної адаптації Ігор Гнат, люди не хочуть переїжджати зі свого району і, коли їх направляють до Львова, вони почуваються некомфортно.

„Пансіонат у Бродівському районі дозволить не відривати їх від звичного соціального середовища», – розповів Західній інформаційній корпорації Ігор Гнат.

«Наша організація укладатиме з державою угоди, за умовами яких держава компенсуватиме нам кошти за утримання людей похилого віку. Однак рівень комфортності проживання та обслуговування у нашому пансіонаті буде значно вищим, ніж у аналогічних державних притулках», – повідомив Ігор Гнат.

За словами І.Гната, під пансіонат реконструюють офіцерський гуртожиток. Однак через те, що вимоги до пансіонату високі, довелось робити перепланування, проводити водопостачання та опалення.

«У реконструкцію пансіонату вже вкладено 70 тисяч євро. Житловий корпус уже практично готовий. Однак необхідно зробити ще лікувально-адміністративний корпус, реконструкція якого обійдеться в додаткових 120 тисяч євро», – повідомив він.

«Приймати жильців пансіонат буде лише з липня наступного року. Ми могли б це зробити набагато раніше, однак хочемо забезпечити належний рівень комфорту», – розповів Ігор Гнат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *