ОСТАННІ НОВИНИ

Радника міського голови обматюкали

|

Радник міського голови з правових питань Галина Погорєлова сьогодні скликала прес-конференцію, щоб повідомити громадськість про те, що її обматюкали. За словами Г.Погорєлової, це сталося сьогодні зранку в її власному кабінеті – невідомі чоловіки та жінки телефонували і нецензурно висловлювалися стосовно її персони. Прес-секретар міського голови повідомила, що Андрій Садовий оперативно відреагував на цей факт і звернувся в прокуратуру та міліцію.

Радник міського голови стверджує, що невідомі люди по телефону звинувачували її у тому, що вона незаконно збирає гроші з підприємців ринку на стадіоні „Торпедо”. Як пояснила Галина Погорєлова, вона та міський голова мають чітку позицію щодо розташування згадуваного ринку і хочуть перенести його у комфортніше місце, де він не заважатиме мешканцям сусідніх будинків. А недіючий на сьогодні стадіон місцева влада хоче відновити як рекреаційну зону.

За даними Галини Погорєлової, цього хочуть і підприємці, які готові створити товариство з обмеженою відповідальністю та отримати у користування ділянку на вулиці Кукурудзяній. Як повідомила радник мера, незадоволене лише керівництво ринку.

Разом з тим, Галина Погорєлова заявляє, що нікого ні в чому не підозрює. Вона також не має наміру звертатися в міліцію за охороною. „У мене немає занепокоєння. Можливо, я трохи ненормальна, але так воно є”, – сказала Г.Погорєлова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *