ОСТАННІ НОВИНИ

Олеський замок користується найбільшою популярністю серед туристів

|

На Львівщині найбільшою популярністю серед туристів користуються фортифікаційні та замкові об’єкти у селищі Олесько, місті Золочів, та селах Підгірці та Свірж. Саме вони, як повідомляє офіційний сайт ЛОДА, є найбільш відвідуваними місцями у області.

Центрами паломницького туризму стали міста Львів, Белз, Жовківський, Перемишлянський, Золочівський райони. Центрами культурно-пізнавального туризму визнали окрім Львова міста Жовкла та Дрогобич. Для екологічного та сільського туризму придатними стали території на Сколівщині, Турківщині, Миколаївщині, Дрогобиччині та у приміській зоні Львова.



Станом на 1 серпня 2006 року у Львівській області нараховується 199 туристичних підприємств, з них 85 туроператорів та 144 турагентів.

За звітній період туристичними підприємствами Львівщини обслужено 110 тисяч туристів та екскурсантів, що на 48% більше у порівнянні з аналогічним періодом 2005 року.

Успішна маркетингова політика, введення на обласному рівні дозвільної системи з туристичного супроводу та поєднання на управлінському рівні галузей культури та туризму дало поштовх збільшенню екскурсійних потоків на 76% та кількості внутрішніх туристів на 9,5%, а найбільш успішним видом туризму стали: культурний туризм (туризм спадщини), активний, екологічний та сільський туризм.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *