ОСТАННІ НОВИНИ

Керівником міського БТІ став „свободівець” Павлюк

|

„Свободівець”, депутат Львівської міської ради Степан Павлюк став керівником міського бюро технічної інвентаризації. Як повідомив Степан Павлюк, міське БТІ 27 липня пройшло реєстрацію і зараз міськрада вишукує приміщення для БТІ.

Щоправда початок роботи міського бюро технічної інвентаризації гальмується не лише через проблеми із приміщенням, але, як повідомив Степан Павлюк, й через те, що обласне БТІ не хоче передавати міському всі необхідні документи.

Як пояснив голова постійної депутатської комісії комунального майна Львівської облради, яка, власне, і вивчає це питання, Юрій Моравецький, керівництво обласного бюро технічної інвентаризації свою відмову передавати документи міському БТІ мотивує тим, що це їхні напрацювання, а також тим, що під час передачі частина документів може бути втрачена.

„Це дуже складне питання, ми вивчаємо ситуацію. Відмову обласного БТІ можна трактувати по-різному, тут є і об’єктивні причини. Думаю, це питання буде винесено на одну із найближчих сесії обласної ради у вересні”, – говорить Юрій Моравецький.

Нагадаємо, міське бюро технічної інвентаризації створене ухвалою міськради від 1 червня 2006 року, передає „Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *