ОСТАННІ НОВИНИ

Справу щодо трьох викрадачів жінки передали у суд

|

Слідчий відділ прокуратури Львівської області завершив розслідування кримінальної справи щодо трьох осіб, які в березні цього року на одній з вулиць Львова викрали жінку та утримували її на одній з квартир впродовж семи днів. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

Зазначену кримінальну справу порушено за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини), санкція статті якою передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років. та ч.1 ст.255 КК України (створення злочинної організації), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 12 років.

В ході розслідування кримінальної справи вдалось встановити, що до викрадення жінки причетна особа, яка створила злочинну організацію ще у лютому цього року. За звільнення потерпілої злочинці хотіли отримати від її батька викуп в розмірі 10 тисяч доларів США, однак 23 березня в ході проведених оперативних заходів обвинувачувані були затримані бійцями спецпідрозділу “Беркут” УМВСУ у Львівській області, а потерпілу вдалось звільнити.

На даний час кримінальна справа скерована для розгляду в суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *