ОСТАННІ НОВИНИ

Гудима поспішив із заявою про перехід в опозицію - Козак

|

Голова Львівської обласної організації Української Народної Партії, депутат Львівської обласної ради Богдан Козак вважає, що заяви голови фракції УНП у Львівській обласній раді Олекси Гудими про можливість переходу УНП у Львівській обласній раді в опозицію є передчасними, повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

„Позиція УНП щодо входження в будь-які коаліції визначатиметься не фракцією, а спільно з обласним проводом, Радою обласної організації, тому припущення Олекси ГУДИМИ щодо можливості переходу УНП в опозицію, можна розцінювати лише як його власну думку, а не позицію партії.

Політичні спекуляції у Львівській облраді, звичайно, можуть мати місце, адже за декілька місяців каденції ми провели п’ять сесій, з яких, одна установча, дві позачергові – суто політичні, що не мали відношення до господарки області. Однак головна позиція УНП залишиться незмінною – захист соціальних і економічних інтересів області та її мешканців. На мою думку, час припинити політичні дискусії в обласній раді, і перейти до реальної роботи, прийняття тих рішень, які є життєво важливими для області, зокрема у галузі енергозбереження, екології, охорони здоров’я. Віддавати перевагу політичним дискусіям в обласні раді, при тих проблемах, що існують в області, є як мінімум безвідповідально ”, заявив голова ЛОО УНП Богдан Козак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *