ОСТАННІ НОВИНИ

Україна за Януковича піде не в Європу, а в Азіопу – Шкіль

|

Народний депутат України, член Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль вважає, що Віктор Янукович на посаді прем`єр-міністра продовжить політику Леоніда Кучми, яка коливалася між Заходом і Росією.

“Україна за Януковича піде не Європу, а в Азіопу” – заявив А.Шкіль, коментуючи вчорашнє засідання круглого столу за участю Януковича і президента Віктора Ющенка.

«Вчорашній круглий стіл показав, що «регіонали» багатозначно мовчать і, по суті, погоджуються на вимоги президента й «Нашої України», що нібито Україна йде в ЄС. Але Кучма теж заявляв, що ми йдемо в ЄС і НАТО, проте прийшли ми саме в «Азіопу», – нагадав Шкіль.

Як повідомляє офіційний сайт БЮТ, Шкіль також висловився на підтримку заяви Віктора Ющенка, який на круглому столі нагадав про конфлікт навколо Тузли й заявив, що Україна без членства в НАТО не зможе самостійно захистити свою незалежність.

«Я впевнений, що існує реальна загроза для України, вона не може самостійно захистити свою незалежність, якщо виникне така необхідність», – підсумував Шкіль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *