ОСТАННІ НОВИНИ

Проїзд у транспорті подорожчає з осені

|

Осінь принесе не тільки підвищені тарифи на електроенергію – львів’яни мають готуватися до ймовірного подорожчання вартості проїзду у громадському транспорті – приблизно до 1,50 грн. Утім все залежатиме наскільки подорожчають допоміжні матеріали.

„Найвагомішим показником, який впливає на ціноутворення – це паливо. Другий показник – це зарплата, мається на увазі мінімальний рівень. Це підняття вартості на запчастини, вони дорожчають, енергоносії дорожчають”, – сказав у інтерв”ю РадіоМан начальник міського управління транспорту Микола Шкурган.

Не стоятиме на місці і вартість проїзду у електротранспорті. Ціна квитка у тролейбусі та трамваї зросте приблизно до 70-75 копійок. Оскільки зараз електротранспорт працює у збиток. Утім підніматимуть рентабельність електротранспортного підприємства будуть не лише збільшеними тарифами.

„Ми будемо робити, щоби якомога менше було таке перекриття того й того транспорту, для того, щоб електротранспорт в нас міг збирати більше доходів”, – зазначив Шкурган. Однак це поки тільки плани, які вступлять в силу не раніше вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *