ОСТАННІ НОВИНИ

Салюк став радником Садового

|

Міський голова Львова Андрій Садовий призначив своїм радником з питань збереження культурної спадщини міста президента Благодійного фонду «Збереження історико-архітектурної спадщини Львова» Андрія Салюка. Він приступив до виконання своїх функцій з сьогоднішнього дня і працюватиме на громадських засадах. Про це кореспонденту Західної інформаційної корпорації повідомив Андрій Салюк.

«Я висловлював зауваження щодо виконання реставраційних робіт до міського голови, і у відповідь Андрій Садовий запропонував мені стати його радником, щоб допомогти врегулювати ці проблеми», – розповів А. Салюк.

Андрій Салюк розцінює це призначення «не стільки як призначення Салюка, а як визнання влади того, що громадськість має рацію». Уже сьогодні він приступив до виконання обов’язків, побувавши на нараді у першого заступника міського голови Миколи Одухи, а завтра збирається бути присутнім на нараді у заступника мера з питань житлово-комунального господарства Ігоря Базарника. На ній йтиметься про виконання робіт на північній стороні площі Ринок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *