ОСТАННІ НОВИНИ

Робоча група перевірить дані про порушення на комбінаті обрядових послуг

|

Міський голова Львова Андрій Садовий підписав розпорядження про створення робочої групи для перевірки фактів, викладених у поданні прокурора Львова від 26.06.2006р. щодо порушень вимог чинного законодавства України Львівським комунальним підприємством “Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг“, повідомляє веб-сайт міської ради.

Згідно з розпорядженням, очолив робочу групу т.в.о. заступника міського голови з питань інженерного господарства Василь Жовква, а секретарем призначено Розалію Горгут – начальника відділу благоустрою цього ж управління.

До складу робочої групи увійшли : Г.Погорелова – позаштатний радник міського голови з правових питань та прав людини, Г.Пайонкевич – начальник юридичного управління,

Г.Стадник-Гірняк – начальник відділу тарифів та цін управління економіки,

С.Сиротинська – бухгалтер, головний спеціаліст відділу бухгалтерського

обліку та звітності апарату виконкому міської ради, В.Попович – голова постійної комісії інженерного господарства, транспорту і зв’язку (за згодою).

Робоча групамає провести перевірку фактів, викладених у поданні прокурора м.Львова від 26.06.2006р. № 373 вих, та за результатами роботи подати висновки і пропозиції міському голові до першого серпня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *