ОСТАННІ НОВИНИ

„НеоЛАЗ” зник з-під арешту

|

З нетривіальним фактом зіткнулися працівники Заводу комунального транспорту – нещодавно без сліду пропав автобус марки „НеоЛАЗ”, арештований рішенням Господарського суду через позов однієї з московських фірм.

Як передає прес-служба підприємства, у лютому московська фірма «Строймашплюс» звернулася до Господарського суду Львівської області з позовом до ЗАТ «Львівський автомобільний завод» про витребування з чужого незаконного володіння (на думку позивачів) двох автобусів марки «НеоЛАЗ».

Свої позовні вимоги позивач обґрунтовував переходом до нього права власності конкретно визначених автобусів. З метою забезпечення позову, згідно з нормами ГПК, ухвалою Господарського суду був накладений арешт на ці автобуси. І, також згідно з ухвалою суду, Державна виконавча служба у Львівській області 11 травня цього року склала акт опису арештованого майна і передала новенький «НеоЛАЗ» (ЛАЗ-5208 НЛ) на «відповідальне» зберігання фізичній особі, хоча чинне законодавство цього не передбачає.

Проте Львівський апеляційний суд від 11 липня 2006 року відмовив в позові ТЗоВ «Стоймашплюс» і скасував рішення Господарського суду й зняв арешт на два новенькі «НеоЛАЗи». Однак виявилось, що арештований автобус безслідно зник. Власник майна звернувся із запитом до виконавчої служби щодо повернення зниклого автобуса і 25 липня отримав відповідь, про те що насправді арештований автобус «відсутній».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *