ОСТАННІ НОВИНИ

Боротьба із вуличною торгівлею та гральними автоматами близька до завершення?

|

Міська влада завершує боротьбу із вуличною торгівлею та гральними автоматами. Як прозвітували районні адміністрації Львова, у яких працюють комісії, створені на доручення міського голови, залишилося небагато незаконних об’єктів торгівлі та грального бізнесу, котрі треба ліквідувати. Повністю їх ліквідувати мають намір наступного тижня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема з 14 до 21 липня на території Галицького району були демонтовані всі незаконно встановлені об`єкти грального бізнесу, які були розташовані не в стаціонарних об`єктах. Також за фактом функціонування закладу грального бізнесу у павільйоні, який розміщений на розі пр. Чорновола ─ вул. Торгової, Галицька районна адміністрація скерувала лист начальнику управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради Богданові Кунтому та начальнику Галицького РВ ЛМУ УМВСУ у Львівській області С. Вашу про вжиття заходів згідно з повноваженнями щодо дотримання ТзОВ “Гурман” положень земельного законодавства, цільового використання земельної ділянки та перевірки правомірності діяльності з проведення азартних ігор ПП “Плюс- клен”.

Шевченківська районна адміністрація за аналогічний період провела примусове демонтування малих архітектурних форм (кіосків): на пр. Чорновола, 57 та вул. Грінченка, 6б, та об’єктів несанкціонованої торгівлі, зокрема трьох стаціонарних яток на пр. Чорновола, 65-67.

У Залізничному районі за період з 13 до 20 липня демонтовано три об’єкти несанкціонованої торгівлі. Усього у районі ліквідовано 28 таких об’єктів. Також райадміністрація повідомила, що згідно з листом ТОВ «АЙГПЄ-Л» від 13.07.2006 р. № 406 демонтовано усі гральні автомати, розміщені на території ринку “Південний”, які були розташовані за межами приміщень.

Працівники відділу соціально-економічного розвитку Личаківської районної адміністрації спільно з працівниками райвідділу внутрішніх справ, відповідно до розпорядження райадміністрації демонтували два кіоски на пл. Петрушевича та один на вул. Керченській, 101.

Крім цього Сихівська районна адміністрація минулого тижня демонтувала два гральні автомати за адресою: вул. Зелена, 212 б (власник ПП «Любава»). Також на території району здійснено демонтаж таких кіосків: на вул. Антоненка-Давидовича, 10 (власник Сімоченко О.), двох недіючих на вул. Стрийській, 59-61 та ще одного недіючий на вул. Драгана, 16.

Франківська районна адміністрація звітує про те, що з 14 до 21 липня було проведено два рейди, під час яких перевірено 117 об’єктів несанкціонованої торгівлі. Власникам семи з них видано попередження і п’ять об’єктів демонтовано. Водночас у результаті рейдів ліквідовано п’ять несанкціонованих гральних автоматів на вул. Кульпарківській, 125.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *