ОСТАННІ НОВИНИ

УНП, НУ та БЮТ організували автопробіг заради розпуску парламенту

|

Учора, 23 липня, три політичні сили Буського району – Українська народна партія, блок «Наша Україна» та БЮТ зорганізували автопробіг у підтримку рішення сесії Буської районної ради щодо розпуску ВРУ.

Участь взяли партійці, які виїхали тридцятьма автомобілями з національною і партійною символікою. Як повідомив Західній інформаційній корпорації заступник голови Буської райради, заступник голови обласної організації УНП Богдан Глова, до акції також прилучилося і 16 депутатів Буської райради на чолі з її головою Володимиром Замрозом, а також депутат обласної ради Ярослав Глова.

Автопробіг пройшов селами Буського району, які прилягають до автотраси Київ-Чоп, і проліг до Львова, звідти знову автомашини повернулися до Буська.

Причиною автопробігу, за словами Богдана Глови, стала підтримка Звернення позачергової сесії Буської райради до Президента України, політичних сил і жителів Буського району.

У Зверненні йшлося про вимогу до Президента України використати надане йому Конституцією України право – негайно припинити повноваження Верховної Ради України. «Запровадити пряме президентське правління, що дасть можливість сформувати Уряд Національного порятунку. Ні в якому разі не допустити В.Януковича на посаду прем’єр-міністра України, а також створення так званої «широкої коаліції» за участі ще когось з «помаранчевих» сил. Вимагаємо від Президента України розпочати процес очищення влади від посадових осіб, які становлять потенційну загрозу Україні, опублікувати списки агентів КДБ СРСР, які перебували і перебувають на державних посадах в Україні, ініціювати проведення люстрації. Вимагаємо виконання гасла Майдану «Бандитам – тюрми!», – зазначено у зверненні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *