ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виявили „зайві” маршрутки

|

Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради виявило маршрутні таксі, які курсують містом у порушення угод, укладених з перевізниками, передає прес-служба міської ради. Ця інформація була отримана в рамках перевірки-інвентаризації кількості транспортних засобів, що працюють на міських маршрутах. Цю перевірку управління проводило разом із працівниками служби руху ЛКП “Львівелектротранс”.

Загалом начальник управління транспорту і зв’язку Микол а Шкурган оцінює результати перевірки негативно. “Хоча керівників підприємств-перевізників неодноразово попереджалиі про можливе розірвання договору за невиконання його умов, такі перевізники, як фірма “Міра і К”, ВАТ ЛАТП-14631, ТзОВ “БІНП ЛТД”, “Ференс і К”, Ряснянське АТП, “Трансуспіх”, ПП “ТрансСпорт”, ВАТ “Фіакр” і ТзОВ “Радар”, продовжують порушувати умови договорів, підписаних з міською владою на здійснення перевезень пасажирів”, ─ зазначає Микола Шкурган.

Станом на 13 липня на маршрутах Львова понад визначену кількість курсує 29 транспортних засобів для перевезення пасажирів. А саме на 71 маршруті 4 зайві машини, на 81 ─ 1, на 91 ─ 1, на 53 ─ 1, на 75 ─ 1, на 72 ─ 4, на 66 ─ 2, на 42 ─ 2, на 35 ─ 1, 20 ─ 1, 29 ─ 3, на 60 ─ 2, на 14 ─ 3, на 70 ─ 1, на 83 ─ 1 і на 77 ─ 1 машина.

Крім того, під час перевірки було зафіксовано приміські маршрути, які курсують містом без погодження з органами місцевого самоврядування. Зокрема, на таких маршрутах: № 180 ─ 9 машин, № 84а ─ 9 машин, № 111 ─ 15 машин, № 135 ─ 3 машини, № 117 ─ 18 машин, № 131 ─ 6 машин, № 71а ─ 3 машини. Порушення зафіксували також на ще десятку маршрутів.

Унаслідок цієї превірки управління транспорту і зв’язку надіслало керівникам автотранспортних підприємств та суб’єктам підприємницької діяльності, які здійснюють перевезення на території міста, листи-попередження з вимогою невідкладно привести у відповідність до умов договору кількість транспортних засобів на маршрутах. Якщо ж перевізники не виконають цієї вимоги, з ними буде розірвано угоду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *