ОСТАННІ НОВИНИ

Олійника прем`єром Януковичем не налякаєш

|

Петро Олійник не збирається йти у відставку, навіть якщо йому доведеться їздити на наради до прем’єр-міністра Януковича. Про це ЗІКу заявив голова Львівської ОДА Петро Олійник.

«Якщо антикризова коаліція сформує уряд, то вони навіть не будуть думати ставити питання заміни губернаторів до лівого берега Дніпра. Я в цьому переконаний», – зазначив П. Олійник.

На запитання кореспондента, «Чи зможете Ви, Петре Михайловичу їздити на наради і вирішувати питання з прем’єр-міністром України Вікторе Януковичем, проти якого так довго боролися?», Олійник відповів: «У 1998 році, коли витіснили Миколу Гориня із посади голови ОДА, на Львівщину прийшов Михайло Гладій. Потім податкову очолив Сергій Медведчук. Згодом вони підім’яли під себе міліцію, митницю, інші органи державного управління. Іншими словами підім’яли Львівщину під себе. Щоб така ситуація знову не повторилася і щоб не повитісняли адекватних людей, я залишаюся на посаді голови ОДА до того часу , поки Ющенко довіряє мені. Навіть за прем’єрства Януковича. Я не збираюся писати жодної заяви на звільнення».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *