ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові 32 будинки перебувають на межі руйнації

|

На межі руйнації у Львові перебувають 32 житлових будинків та ще сім квартир в більш-менш придатних для проживання помешканнях. Як повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, в аварійному житлі у нашому місті проживають аж 96 сімей. Для їх відселення потрібно більше ста квартир, на які з бюджету міста необхідно виділити 13 мільйонів 750 тисяч гривень.

“Ці будинки знаходяться в надзвичайно поганому стані, вони на межі обвалу. Працює спеціальна комісія, яка проводить обстеження. Вже складено частину актів з цього приводу, решта будуть готовими до кінця наступного тижня”, – сказав І.Базарник.

Зі слів І.Базарника, зараз на вулиці Полуботка завершено будівництво 94-ох квартирного будинку. Тому, на думку чиновника, він може вирішити проблему.

Міський голова Львова Андрій Садовий бачить інший вихід. “Тут є два варіанти розв ’ язання цієї проблеми. Перший: брати певну кількість квартир з тих підприємств, які здійснюють будівництво на викуплених міських ділянках. Інший: закласти кошти на проект і будівництво житла спеціально для таких сімей”, – сказав міський голова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *