ОСТАННІ НОВИНИ

Батенко також хоче припинити трансляцію сесій облради

|

Депутат Львівської обласної ради, член фракції „Наша Україна” Тарас Батенко підтримує своїх колег, котрі висловлюються за припинення трансляції сесій облради.

„Трансляція, як така, є непотрібною. Це рудимент минулого, який передався нам ще від епохи В’ячеслава Чорновола. До питання висвітлення роботи депутатів обласної ради потрібно підходити професійно.

Сьогодні потрібно створити якісно нову депутатську програму, у котрій би висвітлювалося найважливіше, що було під час сесії, оскільки саме таким чином можна краще донести до громадян все те, над чим працюють депутати облради”, – наголосив Тарас Батенко.

Натомість Тарас Батенко висловлюється проти будь-яких ініціатив своїх колег стосовно створення обмежень для роботи журналістів та операторів телеканалів у сесійному залі Львівської обласної ради.

„Це право журналіста – приходити і брати потрібну йому інформацію. І неприйнятно створювати представникам ЗМІ якісь обмеження у їхньому праві. Щодо одягу журналістів, телеоператорів, хочу зазначити, що попередньо згадані є вільними у праві одягатися так, як вони вважають за потрібне. Звичайно, що є певна естетична межа, яку вони не повинні порушувати. Тому зауваження такого плану не завжди є слушними”, – додає Тарас Батенко, передає “Обсерватор”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *