ОСТАННІ НОВИНИ

Мітинг під обласною радою інакше як фарсом назвати не можна - Горинь

|

Фарсом назвав сьогоднішній мітинг обласних осередків партій, що сформували антикризову коаліцію, під стінами обласної влади заступник голови обласної ради Микола Горинь. Те, що сьогодні відбувалося під стінами обласної ради і адміністрації, інакше як фарсом назвати не можна. Сьогодні зійшлися так звані «нові друзі», які ще декілька місяців тому один одного не могли терпіти і обливали один одного брудом», зазначає Микола Горинь, заступник голови Львівської обласної ради.

На його думку, заяви про розпорошення демократичних сил керівництвом області не мають під собою жодних підстав. „Стосовно Калинюка, який сьогодні зарахував себе до демократичних сил, які хочуть розпорошити Сеник та Олійник, то це крім іронічної посмішки викликати не може. Я не хотів би говорити, але тут дуже гарно пасує народна приповідка „Чия би корова мичала” – зазначив заступник голови обласної ради.

На думку М.Гориня, такі заяви викликані тим, що згадані політичні сили попри свою маргінальність в області, прагнуть відігравати якусь значну роль у політичному житті регіону. „Проблема у тому, що заява випливає не з якихось дій Сеника чи Олійника, а з того , що ці політичні сили хотіли відігравати б певну роль у сьогоднішньому політичному житті Львівщини. Та на жаль для них, вони зараз перебувають на політичній периферії і найближчим часом не передбачається, що одна чи друга політична сили будуть відігравати помітну роль в політичному житті Львівської області» – сказав Микола Горинь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *