ОСТАННІ НОВИНИ

П`ятак зустрівся з представниками Європейської Комісії

|

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Валерій П’ятак сьогодні зустрівся з першим радником Представництва Європейської Комісії в Україні, керівником Програм зовнішньої допомоги Еленою Крей. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі Велерій П’ятак підтвердив зацікавленість Львівської області у розширенні співпраці в культурній сфері. За словами першого заступника, також особливої уваги потребує екологічний напрямок. Він наголосив, що найбільшого фінансування потребують проекти у сфері екології, зокрема налагодження системи водопостачання та водовідведення.

Елена Крей зі свого боку зазначила, що Європейська Комісія готова надати фінансову допомогу на вирішення проблем у сферах охорони здоров’я та налагодження водопостачання. На думку Елени Крей, завдяки проектам Європейської Комісії можна вирішити проблему водопостачання у невеликих містечках та селах. Елена Крей повідомила, що планується створення спеціального фонду, коштами якого б розпоряджалася регіональна влада.

Елена Крей наголосила, що Представництво Європейської Комісії в Україні сприятиме налагодженню плідної співпраці між Львівською областю та державами-членами Європейського Союзу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *