ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські коаліціянти закликають пікетувати обласну владу

|






Львівські комуністи, соціалісти та «регіонали» поширили заклик до громадян Львівщини про пікетування ЛОДА та Львівську обласну раду на підтримку антикризової коаліції депутатських фракцій у Верховній Раді України, – повідомила Західну інформаційну прес-служба ЛОК СПУ.

Подаємо текст звернення:

«Шановні краяни!

Ми звертаємось до Вас з закликом підтримати нас у пікетуванні ЛОДА та ЛОР 18 липня 2006 року о 12 годині, у спротиві їх намірам утворити однопартійну владу на Львівщині, узурпувати настрої та громадську думку населення, які своїми діями дестабілізують обстановку в області, займаючи деструктивну позицію в оцінці політичної ситуації в країні.

Ми виходимо з того, що підтримуємо сформовану президентську та парламентські гілки влади, які обрані українським народом на Заході, Сході та в Центрі України.

У Верховній Раді конституційно сформована більшість, обрано Голову Верховної Ради та його заступника, формуються комітети і комісії, більшість подала Президенту кандидатуру на посаду прем’єр-міністра. Тому треба дати можливість Президенту та Верховній Раді завершити формування виконавчої гілки влади в країні.

Замість того щоб підтримати ці наміри, львівські «князьки» зчиняють галас, приймають неправомірні рішення, в яких підбурюють людей до неадекватних дій. У них одна мета – залишитись при владі, далі грабувати державний бюджет, збагачуватись за рахунок населення. Вони розуміють, що з приходом прозорої влади, їм прийдеться відповідати за скоєні злочини, за доведення народу до зубожіння, за непрофесіоналізм та політичну короткозорість.

Ми нагадуємо краянам, що перший крок до примирення, до об’єднання народу України зробив ще у вересні минулого року наш Президент Віктор Андрійович Ющенко.

Тому, всілякі спроби дестабілізувати становище в Центрі і на місцях, заклики до розпуску обраної народом Верховної Ради України розцінюються – як заклики до державного перевороту. Наслідки таких закликів однозначні – зрада народу.

Наші гасла – Україна у нас єдина! Схід і Захід разом! Віктор Ющенко і Олександр Мороз – народ України з Вами! Геть Олійника від влади!

Перший секретар ЛОО КПУ О.Калинюк, перший секретар ЛОК СПУ Є.Таліпов, голова ЛОВ ПР, народний депутат України О.Радзієвський».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *